Despre Smartware

Povestea Smartware se scrie din 2009, când Gabriel Ciordaș, fondatorul companiei, alături de un grup restrâns de angajați au început să dezvolte o suită de aplicații online, disponibile în browser pentru utilizatori din toată lumea.

Certificări

ISO 9001

ISO 27001

ISO 20000-1

Noi suntem Smartware.

Suntem vizionari, strategi, creativi. Suntem arhitecți de software, ingineri IT, analiști, marketeri pasionați, artiști graficieni, și nu doar atât.

Ne place să lucrăm ca echipă, dar și să sărbătorim împreună, sau să râdem împreună.

Proiectele noastre

Flipsnack

Flipsnack este o platformă online prin intermediul căreia utilizatorii își pot crea singuri, simplu și rapid, publicații digitale interactive.

Flipsnack transforma fișiere PDF în reviste digitale cu efecte de tip page-flip (răsfoire de pagini) dar include și un program de design pentru cataloagele online, integrat în aplicație.

Cu peste trei milioane de utilizatori la nivel mondial, Flipsnack este cea mai utilizată și cunoscută platformă dezvoltată în cadrul companiei Smartware.

SVGator

SVGator este o aplicație online prin intermediul căreia utilizatorii pot genera animații vectoriale. Proiectul se adresează în primul rând designerilor care doresc să creeze animații vectoriale în format SVG pentru pagini web, fără a fi nevoie de a scrie cod. 

SVGator a fost lansat în anul 2017, însă a devenit în scurt timp popular în rândul designerilor pasionați de animații web, primind recenzii favorabile din partea Smashing Magazine.

Câteva din tehnologiile cu care lucrăm:

URMĂREȘTE-NE PE SOCIAL MEDIA